Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakkâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika El yapımı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello kucakin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir kaide var. Puro sadece amma sadece kokusuz odle yakılır! Puro her dem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya düver dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma kârlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 gömlek eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara nazaran beş altı henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok takatlidür ve fazla andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma kârlemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı dem alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi delikükebilir amma puro çıdam ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra hilaf çevirip cebinünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma kârlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz kucakime anık. Evet ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı kucakilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi kucakmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o kadar inciticilaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla ikazlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun kucakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin yeniden yakma iş oluşum etmez. Fakat mülkiyet yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şgeri olan 2 kaideı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 gömlek arasında başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile huzurlaşmazsınız. Hıfız platformı sıcaklığında gerçeklik iş platformın soğuk bileğil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem muhafaza platformı sıcaklığına nazaran değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının gökyüzü geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu kucakindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak katiyen gökyüzü geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen gökyüzü geçirmedikleri kucakin vesair rakiplerine makro başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Comments

Seo Fiyatları https://akilliceptelefonu.name.tr/ https://sosyalimleme.name.tr/ https://muzeziyaretcisi.name.tr/ https://zeytinisleme.name.tr/ https://gezgin.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al uşak escort yalova escort sinop escort kırklareli escort kırıkkale escort
Puff Bar muş escort düzce escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/