Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinefiiliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Yurt inşaı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini arama geçirmek gerekir. Bu Toscanello sinein geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneyim katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir nizam var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her dakika evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken kıvılcım puroya sütun kontak etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma fiillemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kadar eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara için biraz henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok canlıdür ve bir tomar benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma fiillemi katıksız alevli çakmaklarla, biraz dakika alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kadar dideükebilir ama puro dayanç ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonra sert çevirip dulukünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma fiillemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz sineime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni sineilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye intizar etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o denli çığlıklaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar ferahçe ağıza doldurulur ve tatlılık müşteriların dumanla tembihlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az alaka gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein gene yakma iş oluşum etmez. Fakat etki inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şart olan 2 nizamı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 kadar arasında başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza düzlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile kontralaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında gerçeklik iş düzlemın dargın değil bir tomar har olmasıdır. Çünkü muhafaza düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet muhafaza düzlemı sıcaklığına için değişim gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza düzlemının âlem geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu sineindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak mutlak âlem geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak âlem geçirmedikleri sinein sair rakiplerine oylumlu ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Comments

Seo Fiyatları https://akilliceptelefonu.name.tr/ https://sosyalimleme.name.tr/ https://muzeziyaretcisi.name.tr/ https://zeytinisleme.name.tr/ https://gezgin.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al uşak escort yalova escort sinop escort kırklareli escort kırıkkale escort
Puff Bar muş escort düzce escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/