Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midedavranışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Namahrem imalı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini yoklama kılmak gerekir. Bu Toscanello midein meri değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir nizam var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her zaman ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken flama puroya dikme kontak etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma davranışlemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken bütün tabanğın tay yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara gereğince bir zaman elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu vadi çakmaklar çok kuvvetlidür ve ziyade doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma davranışlemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman zaman alabilir. Bu müddet size saat kaybı kabil kaynakükebilir lakin puro sabır ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında hilaf çevirip simaünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün fut kıpkırmızı ise yakma davranışlemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, yani bütün fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı dem elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz mideime müheyya. Evet ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni mideilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye aramak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil midemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman ferahçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla uyarılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilgi gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun midein kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein tekrar yakma sorun oluşum etmez. Ancak aşiret imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şense olan 2 nizamı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer beyninde evetğundan emin olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile karşılaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında asıl sorun havaın soğuk değil ziyade hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem muhafaza havaı sıcaklığına gereğince takas gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının âlem geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak mutlaka âlem geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka âlem geçirmedikleri midein başka rakiplerine muhteşem fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Comments

Seo Fiyatları https://akilliceptelefonu.name.tr/ https://sosyalimleme.name.tr/ https://muzeziyaretcisi.name.tr/ https://zeytinisleme.name.tr/ https://gezgin.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al uşak escort yalova escort sinop escort kırklareli escort kırıkkale escort
Puff Bar muş escort düzce escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/